Informasjonskapsler


Retningslinjer for informasjonskapsler.

Vi bruker informasjonskapsler, som også er kalt cookies, for å forbedre din opplevelse av nettsiden, gjennom å huske at du har logget inn. Dersom du fyller ut et kontaktskjema, bruker vi informasjonskapsler for å huske informasjonen din til neste gang.

Tredjeparts- informasjonskapsler

Vi bruker tredjeparts- informasjonskapsler for å spore hvordan du bruker nettsiden vår, for eksempel hvilke sider du besøker og hvor lang tid du bruker på dem. Dette gir oss en bedre forståelse av hvordan folk bruker nettsidene våre og hvordan de finner frem til dem, noe som igjen gjør oss i stand til å lage bedre kampanjer.

Du kan forhindre bruk av informasjonskapsler i nettleserens innstillinger, men dette kan påvirke funksjonaliteten til nettsidene du besøker. Bruk av informasjonskapsler er ikke essensielt for nettsiden vår, men det kan forbedre brukeropplevelsen din.
Dersom du ønsker å slette informasjonskapsler fra nettleseren din, sjekk ut denne guiden: Trykk her.

Denne hjemmesiden bruker informasjonskapsler, ved å navigere på denne siden, samtykker du bruk av informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små midlertidig filer som blir lagret på enheten din i det du besøker hjemmesiden vår som tar dette i bruk.  Retningslinjer om informasjonskapsler